Ryomgård

Entreprenørvejen

Udstykninger/ejendomme der i øjeblikket er i udbud:
Der er pt. ingen grunde i udbud, men vi har mange spændende erhvervsgrunde til salg på normale vilkår  
Vær opmærksom på udbudsregler og vilkår
Jura: Når du vil bygge erhverv i Syddjurs
 
Klik for at bruge kortet
 
Fakta

Om udstykningen

Er jeres virksomhed vokset fra jeres nuværende lokaler, eller drømmer I om en skræddersyet indretning, der passer til jeres behov? Så skulle I overveje disse velbeliggende erhvervsgrunde i Ryomgård i et allerede etableret erhvervsområde.

Fakta

Om lokalområdet

Ryomgård har godt 2.500 indbyggere, hvilket gør Ryomgård til en af de større byer i Syddjurs Kommune. Ryomgård er i disse år præget af mange positive tiltag i og omkring byen. Attraktive boligbebyggelser skyder op, ligesom erhvervslivet spirer.

Fakta

Virksomhed i Syddjurs

Hvis I drømmer om at placere virksomheden i en kommune, der tager erhvervslivet seriøst, så skal I vælge Syddjurs Kommune.

 
 

Klar til at købe eller reservere?

Du har fundet den perfekte grund, og du er egentlig klar til at købe. Her forklarer vi, hvad du nu skal gøre.  

Kontakt os

Christina Maria Grunert
Christina Maria Grunert
Erhvervsgrundekoordinator
Tlf. 2467 8939
Skriv til os
 
Om udstykning

Syddjurs kommune udbyder her et erhvervsareal på 44.380 m² (heraf vej 508 m²), der kan udstykkes og købes efter købers ønske til antal kvadratmeter.

Attraktivt beliggende, centralt på Djursland og i udkanten af veletableret erhvervsområde i stationsbyen Ryomgård. Her er kun ca. 15 min. til Motortrafikvejen samt ca. 10 min. til Hovedvej 16 mellem Grenaa og Randers. Således kan man være i Aarhus, Randers og Grenaa på ca. 30-45 min. Ligeledes et stenkast fra Letbanen med afgange hver halve time.

Områdets anvendelse

Udstykningen er opdelt i 2 delområder og giver mulighed for følgende:

Delområde I: Industri, større værkstedsvirksomheder, entreprenør- og oplagsvirksomheder, engros handel mfl.

Delområde II: Mindre industri- og værkstedsvirksomhed, håndværk- og lagervirksomhed. I den nordlige del af delområde II, må der ligeledes opføres en beboelseslejlighed, til brug for indehaver, bestyrer eller anden tilknytning til virksomheden.

Lokalplan 40 - Erhvervsområde i Ryomgård er gældende for området. 

Arealet der udbydes i Etape 1 (matr.nr. 1mk Ryomgård Hgd., Marie Magdalene, med et areal på 44.380 m², heraf vej 508 m²) er området der ligger til venstre på den vidste illustrationsplan. På et senere tidspunkt, vil også Etape 2 (matr.nr. 1et Ryomgaard Hgd., Marie Magdalene med et areal på 28.262 m², heraf vej 3.378 m²) udbydes, som er området til højre på den vidste illustrationsplan.

Priser

Etape 1 udbydes med en mindstepris (ekskl. moms) på 70 kr./m²

Grundene kan erhverves efter jeres virksomheds ønske til størrelse, dog minimum henholdsvis 2.500 m² i delområde I og 1.500 m² i delområde II. (I delområde II, ligeledes maks 2.500 m²).

Prisen er eksklusive tilslutningsafgifter til kloak, el, vand og varme. Størrelsen af disse afgifter fastsættes af forsyningsselskaberne og afholdes afkøber udover købesummen.

I købstilbuddet skal det anføres, hvor stort et areal der ønskes erhvervet.

Byggepligt og tilbagekøbsret

Køber skal bebygge grunden. Byggeri skal være færdiggjort senest 3 år fra overtagelsesdagen. Hvis dette krav ikke overholdes – eller køber ønsker at videresælge grunden ubebygget – kan kommunen kræve grunden tilbageskødet til salgsprisen. I forbindelse med handlen tinglyses servitut herom.

 

Billeder fra området

 

 

 

Om lokalområdet

Ryomgård har cirka 2.500 indbyggere, hvilket gør Ryomgård til en af de større byer i Syddjurs Kommune. Ryomgård er i disse år præget af mange positive tiltag i og omkring byen. Attraktive boligbebyggelser skyder op, ligesom erhvervslivet spirer.

Med sin centrale beliggenhed om Djurslands midtpunkt og landsdelens trafikknudepunkt, har byen en god infrastruktur og et stort og godt opland. Her er kun ca. 15 min. til Motortrafikvejen samt ca. 10 min. til Hovedvej 16 mellem Grenaa og Randers. Således kan man være i Aarhus, Randers og Grenaa på ca. 30-45 min. Derudover er Ryomgård en af letbanebyerne med afgange hver halve time.

Aarhus Lufthavn ligger ligeledes i kort afstand til området og på ca. 1,5 time man kan være i København.

 
Om at have virksomhed i Syddjurs

Hvis I drømmer om at placere virksomheden i en kommune, der tager erhvervslivet seriøst, så skal I vælge Syddjurs Kommune.

Vi arbejder hele tiden på at gøre det så enkelt som muligt at drive virksomhed. Og vi kan se, at det virker. Da DI tog temperaturen på det lokale erhvervsklima i de danske kommuner i 2022, var Syddjurs Kommune rykket 10 pladser frem på listen. 

Og vi stopper ikke der!

I vores nye Erhvervsenhed placeret på Ny Lufthavnsvej 21, 8560 Kolind (nærmeste nabo til Aarhus lufthavn), står vi klar til at hjælpe dig og din virksomhed med både stort og småt.

Syddjurs Kommunes erhvervsenhed arbejder tværgående, opsøgende og løsningsorienteret med en bred vifte af opgaver rettet mod etablerede og kommende virksomheder. Indsatsen skal skabe endnu bedre forudsætninger og rammer for vækst og udvikling i det lokale erhvervsliv og en mere effektiv og værdiskabende opgaveløsning og sagsbehandling. Det er samtidig en målsætning, at flere iværksættere etablerer sig i Syddjurs Kommune.

 
fakta

Sådan køber du

Du har fundet den perfekte grund, og du er egentlig klar til at købe. Her forklarer vi, hvad du nu skal gøre.  

fakta

Jura, når du vil bygge i Syddjurs

Her får du et overblik over det væsentligste, du skal vide, når du vil bygge hus i Syddjurs og gerne vil have styr på det med småt.

fakta

Hvad er med i prisen?

Vil du vide mere om udstykningens pris? 

 

Få besked, når der
kommer nye byggegrunde

Giv os din e-mailadresse, så holder vi dig orienteret, når vi har nye interessante udstykninger i udbud.