Ebeltoft, Dråby

Vegavej

Udstykninger, der i øjeblikket er i udbud:
Nedenstående grunde er til salg  
Vær opmærksom på udbudsregler og vilkår
Jura: Når du vil bygge i Syddjurs
 
Klik for at bruge kortet
 
Fakta

Om udstykningen

Dråby er særdeles naturskønt beliggende i et terræn med bakker og skov tæt ved Ebeltoft Vig og Kattegat. Borgerforeningen holder løbende sociale arrangementer, som det er muligt at deltage i. Der er kort afstand til skole og indkøbsmuligheder i Ebeltoft. 

Fakta

Indkøb, institutioner og fritidstilbud

I området omkring Vegavej er er der flere muligheder indenfor privat børnehave og kort afstand til en kommunal børnehave. Så du kan let få dine børn passet i trygge omgivelser tæt på jeres hjem.

Fakta

Om lokalområdet

Ebeltoft er med sine 7.500 indbyggere den største by i Syddjurs Kommune med et væld af tilbud.

 
Klik for at bruge kortet
 

Klar til at købe eller reservere?

Du har fundet den perfekte grund, og du er egentlig klar til at købe. Her forklarer vi, hvad du nu skal gøre.  

Kontakt os

Christina Birkved
Christina Birkved
Juridisk chefkonsulent
Tlf. 8753 6456
Skriv til os
 
Om udstykningen

På Vegavej kan du få fingrene i en grund, der er naturskønt beliggende i Dråby i et smukt bakket terræn med kort afstand til Dråby Sø og Mols Bjerge Stien. I Dråby er der både en privat skovbørnehave samt kort afstand til en kommunal børnehave. Dråby ligger kun få kilometer fra Ebeltoft centrum med skole, skønne børnevenlige badestrande, golfbane og gode indkøbsmuligheder. Borgerforeningen arrangerer bl.a. sommerfest på festpladsen ved Dråby Sø, markedsdage, fastelavn- og juletræsfest m.m.

Der tinglyses servitut på grundene om byggepligt og kommunens tilbageskødningsret, såfremt byggeri ikke påbegyndes senest 2 år efter overtagelsesdagen og færdigmeldes senest 3 år efter overtagelsesdagen.

Lokalplan 166, Boligområde ved Dråby, er gældende for området.

Tilslutningsbidrag

Alle priser er eksklusiv tilslutningsbidrag. Køber skal betale tilslutningsafgifter til el og vand direkte til forsyningsselskaberne ud over købesummen. Syddjurs Spildevand har oplyst, at der er betalt tilslutningsbidrag til kloak for grundene i 2001, og eventuelle  yderligere udgifter til kloaktilslutning skal afholdes af køber. Der skal etableres individuel varmeforsyning og køber skal ud over købesummen afholde omkostningen hertil.

Der kan indhentes oplysninger om størrelsen af tilslutningsbidrag for vand på Boeslum Bakker Vandværk, for el på KONSTANT | Tilslutningsbidrag | Installation og leveringsomfang og for vand på Syddjurs Spildevand.

Foto af naturen på Djursland, som du kan cykle eller køre til fra Vegavej

Indkøb, institution og fritidstilbud

I Dråby kan du let få passet dine børn i trygge omgivelser tæt på jeres hjem. I Dråby er der både en privat skovbørnehave samt kort afstand til en kommunal børnehave. Dråby ligger kun få kilometer fra Ebeltoft centrum med skole. Børnene kan cykle til Ebeltoft Skole på Østerallé. Skolen har klassetrin til og med 9. klasse samt en god og velfungerende SFO.

Læs mere om dagtilbud, skole og SFO på Syddjurs.dk.

 
Om lokalområdet

Ebeltoft er med sine 7.500 indbyggere den største by i Syddjurs Kommune med et væld af tilbud.

Byens placering er i sig selv noget helt særligt; midt i Nationalpark Mols Bjerge. Og uanset, hvor du befinder dig i Ebeltoft, er det svært at undgå at få øje på havet, som ligger for foden af byen og omkranser Ebeltoft-halvøen Hasnæs.

Her er fred, natur, skov, vand, lys og ren luft, samtidig med at Ebeltoft by tilbyder et rigt forenings- og kulturliv.

Ebeltoft er det perfekte sted til det aktive fritidsliv. Her kan du bl.a. nyde surfing (takket være de vestvendte kyster), sejlsport, ridesport, fitness, idrætscenter, svømmehal, golfklub, bowlingcenter og meget mere.

Ebeltoft ligger 50 km. (45 min.) fra Aarhus C, 55 km. (50 min.) fra Randers og 32 km (30 min.) fra Grenaa.

Aarhus Lufthavn ligger i en afstand af 18 km. (18 min.) fra byen, og det gør, at man kan være i København på blot 1,5 time. Eller komme hurtigt på ferie til Europa.

 
 
fakta

Sådan køber du

Du har fundet den perfekte grund, og du er egentlig klar til at købe. Her forklarer vi, hvad du nu skal gøre.  

fakta

Jura, når du vil bygge i Syddjurs

Her får du et overblik over det væsentligste, du skal vide, når du vil bygge hus i Syddjurs og gerne vil have styr på det med småt.

fakta

Hvad er med i prisen?

Find ud af, hvad der er med i prisen, og hvad der ikke er. 

 

Få besked, når der
kommer nye byggegrunde

Giv os din e-mailadresse, så holder vi dig orienteret, når vi har nye interessante udstykninger i udbud.