Kolind

Enggårdsbakken/Højsletvej

Udstykninger, der i øjeblikket er i udbud:
Nedenstående grunde er til salg  
Vær opmærksom på udbudsregler og vilkår
Jura: Når du vil bygge i Syddjurs
 
Klik for at bruge kortet
 
Fakta

Om udstykningen

Enggårdsbakken/Højsletvej er et attraktivt parcelhusområde i naturskønne omgivelser centralt beliggende i Kolind. Kolind er en af stationsbyerne på letbanestrækningen Det grønne Bånd, der gør det let at komme til og fra byen.

Fakta

Indkøb, institutioner og fritidstilbud

I området omkring Enggårdsbakken er der muligheder indenfor dagplejere, vuggestuer og børnehaver. Så du kan let få dine børn passet i trygge omgivelser tæt på jeres hjem.

Fakta

Om lokalområdet

Med Kolinds placering syd for det lavtliggende Kolindsund er der fra flere steder i byen fine udsigter over sundet.

 
Klik for at bruge kortet
 

Klar til at købe eller reservere?

Du har fundet den perfekte grund, og du er egentlig klar til at købe. Her forklarer vi, hvad du nu skal gøre.  

Kontakt os

Christina Birkved
Christina Birkved
Juridisk chefkonsulent
Tlf. 8753 6456
Skriv til os
 
Om udstykningen

Syddjurs Kommune udbyder 11 nye villlagrunde i Kolind. Grundene får adresse til Højsletvej og udgør en del af udstykningen på Enggårdsbakken, der er et etableret villakvarter med attraktiv beliggenhed i Kolind. 

Højsletvej og Enggårdsbakken er beliggende centralt i Kolind i naturskønne omgivelser. Landskabet omkring Højsletvej og Enggårdsbakken er et afvekslende, bølget terræn tæt på Mårup Å. 

Kolind er en af stationsbyerne på letbanestrækningen Det grønne Bånd, der gør det let at komme til og fra Kolind. Der er afgang med Aarhus Letbane til Aarhus hver halve time. Infrastrukturen er rigtig god, da også motortra­fikvejen og lufthavnen er meget tæt på. Man kan nå til Aarhus i bil eller med Aarhus Letbane på ca. en halv time.

Børnene kan cykle i skole og i Kolind er der skaterparken Kraftværket for de unge. Byhallen har fået nyt køkken for få år siden, så den nu fungerer optimalt som forsamlingshus, til kræmmermarkeder, koncerter og udstillinger. Kolind har kommunens eneste friluftsbad med ”beach” faciliteter i form af beachvolley, liggestole og parasoller. Friluftsbadet har i 2018 gennemgået en omfattende renovering.

Der er nyt bibliotek samt et Byens Hus, der bærer navnet Kolind+ med møderum og aktivitetslokaler for byens borgere og multisale til brug for eksempelvis gymnastik, badminton og boksning.

Kolind har et rigt handelsliv med mange lokale butikker.

De oplyste priser er mindstepriser. 

Der er tinglyst servitut på grundene, som du finder på denne hjemmeside under dokumenter, hvorefter køber skal opføre helårsbebyggelse på grunden senest 3 år efter overtagelsesdagen. 

Udstykningen er omfattet af lokalplan 92 ”Boligområde – Søndermarken, Kolind”. 

I denne udstykning må du bygge i en etage samt tagetage, der kan udnyttes. 

Spørgsmål om byggeri skal rettes til byggeri@syddjurs.dk

Tilslutningsafgifter

Alle priser er eksklusiv tilslutningsbidrag til kloak, el, vand og varme. Størrelsen af disse afgifter fastsættes af forsyningsselskaberne. Regn- og spildevand skal separatkloakeres.

Syddjurs Kommune har betalt kr. 115.324,63 inkl. moms i tilslutningsbidrag for kloak, vand, varme og el som skal betales ud over købesummen.

Foto af naturen på Djursland, som du kan cykle eller køre til fra Højsletvej/Enggårdsbakken

Indkøb, institution og fritidstilbud

I området omkring Højsletvej og Enggårdsbakken er der muligheder indenfor dagplejere, vuggestuer og børnehaver. Så du kan let få dine børn passet i trygge omgivelser tæt på jeres hjem.

Nær udstykningerne ligger Kolind Skole på Bugtrupvej, som børnene kan cykle til. Skolen har klassetrin til og med 9. klasse samt en god og velfungerende SFO.

Læs mere om dagtilbud, skole og SFO på Syddjurs.dk.

 
Om lokalområdet

Med Kolinds placering syd for det lavtliggende Kolindsund er der fra flere steder i byen fine udsigter over sundet.

Kolind er en mindre handelsby med lukket gågademiljø rig på butikker. Hovedgaden er renoveret og trafikken er omlagt, så du kan handle i fred og ro i byens centrum. Desuden har byen et aktivt og bredt udvalg af forenings- og idrætstilbud.

Landskabet i Kolindsund gennemskæres af vandløb og kanalsystemer, hvilket giver gode muligheder for at fange fisk.

Tæt ved Kolind finder du Skandinavisk Dyrepark, som er Danmarks mest naturlige dyrepark med god plads til dyrene.

Infrastrukturen er rigtig god, da også motortra­fikvejen og lufthavnen er meget tæt på. Man kan nå til Aarhus i bil eller med Aarhus Letbane på cirka en halv time. Der er afgang med Aarhus Letbane til Aarhus hver halve time.

 
fakta

Sådan køber du

Du har fundet den perfekte grund, og du er egentlig klar til at købe. Her forklarer vi, hvad du nu skal gøre.  

fakta

Jura, når du vil bygge i Syddjurs

Her får du et overblik over det væsentligste, du skal vide, når du vil bygge hus i Syddjurs og gerne vil have styr på det med småt.

fakta

Hvad er med i prisen?

Find ud af, hvad der er med i prisen, og hvad der ikke er. 

 

Få besked, når der
kommer nye byggegrunde

Giv os din e-mailadresse, så holder vi dig orienteret, når vi har nye interessante udstykninger i udbud.