Ryomgård

P. Vejsgaardsvænget

Udstykninger, der i øjeblikket er i udbud:
Ebeltoft - matr. nr. 25aq Ebeltoft Markjorder Tidsfrist for udbuddet: 23-05-2024
Vær opmærksom på udbudsregler og vilkår
Jura: Når du vil bygge i Syddjurs
 
Klik for at bruge kortet
 
Fakta

Om udstykningen

Vejgaardsvænget er et særdeles attraktivt område i Ryomgård by. Fra grundende ligger i kort gåafstand til skole, indkøb, skøn natur, sport, daginstitutioner samt bus og tog-forbindelser.

Fakta

Indkøb, institutioner og fritidstilbud

I området omkring P. Vejgaardsvænget er der flere muligheder indenfor dagplejere, vuggestuer og børnehaver. Så du kan let få dine børn passet i trygge omgivelser tæt på jeres hjem. Kvarteret er generelt kendetegnet som meget børnevenligt.

Fakta

Om lokalområdet

Byens placering er i sig selv noget helt særligt; lige midt på Djursland, dejlig ugeneret, men stadig tæt på skole, fitness, idrætsliv, skov og natur.

 
Klik for at bruge kortet
 

Klar til at købe eller reservere?

Du har fundet den perfekte grund, og du er egentlig klar til at købe. Her forklarer vi, hvad du nu skal gøre.  

Kontakt os

Christina Birkved
Christina Birkved
Juridisk chefkonsulent
Tlf. 8753 6456
Skriv til os
 
Om udstykningen

Syddjurs Kommune udbyder velbeliggende storparcel på P. Vejsgaardsvænget. Storparcellen er udstykket og har et areal på 11.309 m2.

P. Vejsgaardsvænget er et særdeles attraktivt område i Ryomgård. Storparcellen ligger i kort gåafstand til skole, indkøb, skøn natur, sport, daginstitutioner samt bus og Ryomgård Station, hvorfra letbanen kører. 

Landskabet omkring P. Vejgaardsvænget er også en del af områdets styrke. Her kan man nyde udsigt til rekreativ natur som skovområder og marker.

Storparcellen er omfattet af lokalplan 310, der findes under "dokumenter om storparcel på P. Vejsgaardsvænget" på denne hjemmeside. 

Lokalplan 310 bestemmer blandt andet følgende om bebyggelse af storparcellen:

"Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 30% for den enkelte storparcel i sin helhed.
Tæt-lav boligbebyggelse kan opføres som en sammenhængende bebyggelse bestående af flere boliger. Ved udstykning må der således bygges til skel mod naboejendom inden for delområdet.
Beboelsesbygninger må opføres i op til 2 etager, med en samlet bygningshøjde på 6 m. over et niveauplan fastsat af byggemyndigheden."

I forhold til materialer bestemmer lokalplanen, at du må frit må vælge, hvilket materiale bebyggelsen skal være i, så længe det lever op til kravet om god kvalitet. Endvidere skal materialevalget være det samme for alle boliger samt eventuelle garager, carporte, skure med videre indenfor storparcellen.

Der tinglyses deklaration på storparcellen, hvorefter køber skal påbegynde bebyggelse senest 3 år efter overtagelsesdagen og byggeriet skal være færdigmeldt senest 4 år efter overtagelsesdagen.  

Storparcellerne udbydes til følgende priser: kr. 4.400.000 eksl. moms (kr. 5.500.000 inkl. moms)

Den oplyste pris er mindsteprisen. 

Spørgsmål om byggeri skal rettes til byggeri@syddjurs.dk

Tilslutningsafgifter

Alle priser er eksklusiv tilslutningsbidrag til kloak, el, vand og varme, som køber skal betale direkte til forsyningsselskaberne. Størrelsen af disse afgifter fastsættes af forsyningsselskaberne. 

Foto af naturen på Djursland, som du kan cykle eller køre til fra P. Vejsgaardsvænget

Indkøb, institution og fritidstilbud

I området omkring P. Vejgaardsvænget er der flere muligheder indenfor dagplejere, vuggestuer og børnehaver. Så man kan let få dine børn passet i trygge omgivelser tæt på hjemmet. Kvarteret er generelt kendetegnet som meget børnevenligt.

Nær udstykningerne ligger Marienhoffskolen, som børnene kan gå og cykle til. Skolen har klassetrin til og med 9. klasse samt en god og velfungerende SFO.

Læs mere om dagtilbud, skole og SFO på syddjurs.dk 

 
Om lokalområdet

Byens placering er i sig selv noget helt særligt; lige midt på Djursland, dejlig ugeneret, men stadig tæt på skole, fitness, idrætsliv, skov og natur.

Ryomgård har cirka 2.500 indbyggere og byder på et rigt forenings- og kulturliv og har samtidig flere større butikker.

Ryomgård ligger 40 km. (45 min.) fra Aarhus C, 35 km. (40 min.) fra Randers og 30 km (30 min.) fra Grenaa.

Derudover er Ryomgård en af letbanebyerne med afgange hver halve time. Man kan nå til Aarhus i bil eller med Aarhus Letbane på ca. en halv time.

Aarhus Lufthavn ligger i en afstand af 15 km. (17 min.) fra byen, som betyder, at man kan være i København på blot 1,5 time. Eller komme hurtigt på ferie til Europa.

 
fakta

Sådan køber du

Du har fundet den perfekte grund, og du er egentlig klar til at købe. Her forklarer vi, hvad du nu skal gøre.  

fakta

Jura, når du vil bygge i Syddjurs

Her får du et overblik over det væsentligste, du skal vide, når du vil bygge hus i Syddjurs og gerne vil have styr på det med småt.

fakta

Hvad er med i prisen?

Find ud af, hvad der er med i prisen, og hvad der ikke er. 

 

Få besked, når der
kommer nye byggegrunde

Giv os din e-mailadresse, så holder vi dig orienteret, når vi har nye interessante udstykninger i udbud.